1/1

HISS

Opdrachtgever


Omvang

 

Locatie

 

5 college ruimten/ auditorium 163 zitpl./5 balies/ uitgifte keuken-sportbar/3 maatwerk elementen copy of automatenwanden/5 tal specifiek ontworpen maatwerk zitelementen / 3 maatwerk grootformaat pc-werktafels

Rode draad voor het ontwerp, gerelateerd aan zijn functie met sport en onderwijs daarin, is zien en gezien worden. Basis plattegrond van het gebouw bestaat uit 4 "doos"volumes welke in een Andreaskruis t.o.v. elkaar geplaatst zijn. De ontstane restruimte tussen deze bouwdelen is ingevuld met enkele volumes welke los of zwevend in de ruimte zijn geplaatst. Vanuit de centrale ruimte is divers visueel contact met de sportzalen en activiteiten hierin. De centrale ruimte is over 3 lagen te overzien en  voorziet naast verkeersruimte in een driedimensionaal studie- en werklandschap met diverse totaal verschillende werksferen.
In de verschillende deelgebieden zijn vaste inrichtingselementen ontworpen welke de specifieke plek ondersteunen en op hun eigen wijze de gebruikers faciliteiten aanbieden.

*Dit project is gerealiseerd onder verantwoording van Chris Pachen bij AGS Architecten en Planners BV.

 

CHRISPACHEN INTERIEURARCHITECTEN

Witmakersstraat 10

6211 JB Maastricht

+31 (0) 6 52 77 92 63 
info@chrispachen.nl

STUUR EEN BERICHT

©2019 CHRISPACHEN INTERIEURARCHITECTEN