1/6

CBS - SERVICEBALIE

Opdrachtgever

CBS


Omvang

x

Locatie

Heerlen

De CBS‐kantoren waren in het verleden als een gesloten fort. Statistisch onderzoek gebeurde in afgesloten en anonieme afdelingen en kamertjes. Met als gevolg dat ook overkoepelende ondersteunende functies (FM, IT, HR) ook decentraal, op de afdelingen georganiseerd was. In een nieuw concept is een meer open en dienstverlenende uitstraling gewenst zowel voor interne als externe klanten. De servicebalie ligt omsloten door Center For Big Data en de Experience Room en is verbonden met de centrale hal waar een nieuw publiek toegankelijk Experience-center is ingericht.

De verbindingsgang naar de servicebalie is door ons als een energie-gevende transitieruimte vormgegeven waarbij middels een balans tussen natuurlijke en grafische elementen een aantrekkelijke en verleidende route gemaakt wordt naar het dynamisch hart van de interne serviceverlening.

 

CHRISPACHEN INTERIEURARCHITECTEN

Witmakersstraat 10

6211 JB Maastricht

+31 (0) 6 52 77 92 63 
info@chrispachen.nl

STUUR EEN BERICHT

©2019 CHRISPACHEN INTERIEURARCHITECTEN