1/13

SERVATIUS

Opdrachtgever


Omvang

 

Locatie

 

Servatius 

1650m2

Maastricht

Door de jaren heen zijn de aanpassingen van de werkomgeving van deze woningcorporatie vooral pragmatisch, low budget en ad hoc aangepast. Gevolg was een wat rommelig overkomend interieur en een samenstelling aan faciliteiten die niet goed meer paste bij de werkwijze van Servatius. In samenwerking met een door ons voorgedragen organisatiedeskundige  hebben wij met Servatius orde op zaken gesteld en een interieur mogen realiseren welke werkwijze, identiteit en ambities van Servatius optimaal ondersteunt. Kostenbewust is daarbij optimaal ingezet op hergebruik van binnenwanden, plafonds en werkplekmeubilair. 

De werkverdiepingen zijn rond een gezamenlijk sociaal domein ingedeeld naar menselijke maat en schaal van circa 12 werkplekken. Deze vlekken worden onderling gescheiden door multi-kamers welke geschikt zijn voor solitair werken of gezamenlijk overleg, zowel zittend als staand. De begane grond verbeeld het duidelijkste waar Servatius voor staat. Laagdrempelige kom je binnen, gelijk in de keuken, wat een optimaal gevoel van welkom en vertrouwen geeft. Aan de lange tafel kunnen net zo goed lunchende medewerkers zitten als een cliënt van Servatius die een soepje mee-eet.