top of page

FORTE SCHEIDINGSSCHERM

Opdrachtgever

-


Omvang

-

 

Locatie

-

 

 

 

Het Forte McArt scheidingsscherm is ontstaan vanuit de behoefte naar een verplaatsbaar én stabiel scheidingsscherm met een modulaire opbouw. De maatvoering van de Forte scheidingswand is rechtstreeks afgeleid van de maatvoering die we aantreffen in kantoorgebouwen waarbij vormen van Het Nieuwe Werken gerealiseerd worden. Zo is er rekening gehouden met de tafelhoogte, de ooghoogte bij zitten en staand en kunnen de scheidingsschermen zowel tussen de werkplekken als op de kopse kanten van de werkplekken geplaatst worden.

 

Het onderste deel, het basiselement, van het scheidingsscherm bestaat uit twee delen en is in totaal 1200mm hoog en 1800mm breed. Dit basiselement is opgebouwd uit een aluminium frame met daartussen  een akoestisch absorberend materiaal dat aan beide zijde van het scherm is afgewerkt met een stofbespanning. Elke gewenste soort en kleur stof kan hiervoor gekozen worden.

Het bovenste element, het opzetstuk, is verkrijgbaar in hoogtes van 400mm en 600mm. Dit element is op dezelfde manier opgebouwd als het basiselement. In deze moderne tijd van open kantoren en agile-werken merken we dat er vaak behoefte is aan beschrijfbare wanden. Daarom kan er ook voor gekozen worden om het bovenste element als whiteboard uit te laten voeren. Zo heeft het scheidingsscherm naast een scheidings- en akoestische functie, ook de functie van whiteboard. Een ideale combinatie tussen functionaliteit en esthetiek.

 

bottom of page