top of page

PALETTI

Opdrachtgever


Omvang

 

Locatie

Maastricht

Met het zeer enthousiaste en jonge team van deze restobar ontwierpen wij het concept en interieur en hebben wij de benodigde vergunningen verzorgt.

De langgerekte plattegrond is in een meer aangename maat en schaal opgedeeld in 3 themagebieden. Er is een duidelijke koppeling met de stad gemaakt welke wordt bereikt door het voorste deel in een urban look uit te voeren met materialen als beton verzinkt staal en groen. De zitgelegenheid is hier hoog gehouden middels krukken, statafels en wandbank op hoogte. Daarnaast  bevindt zich hier ook het podium voor live music. Het tweede deel vormt de koppeling én scheiding met het in het derde deel gelegen intieme restaurant. Deze koppeling bestaat uit een cocktail- en wijnbar welke is vormgegeven in een eikenhouten kader. Zowel barmeubel, vloer, wand als plafond is in dit materiaal vormgegeven. Voor het derde deel, het intieme restaurant zijn twee concepten bedacht. Beiden gaan uit van het thema “Paletti”, de naam van het restaurant. Het restaurant heeft direct zicht op de open keuken.  Beide concepten gaan uit van een link naar schilderkunst en eten. Beide concepten hebben als doel een totaalbeleving te ensceneren met focus op de uitmuntende gerechten die door het Palletti-team op tafel getoverd worden.

Het Palletti-team heeft na afronding van het schetsontwerp eigenhandig de uitvoering in handen genomen. Daarbij is ook een eigen vertaling van het ontwerp door gevoerd.

 

bottom of page